Parkkihallivalaistus

Parkkihalleissa tulee nähdä hyvin, jotta siellä on turvallista liikkua. Lähes aina parkkihallit ovat maan alla, eikä luonnonvaloa tule. Näin ollen valaistus on oltava kunnossa.


Parkkihallit ovat yleensä matalia tiloja, jotka ovat lähes poikkeuksetta valaistu aiemmin loistevalaisimilla. Yleensä parkkihalleissa valoja tarvitaan lähes vuorokauden ympäri, ja niitä on ohjattu liiketunnistimilla. Monet parkkihallit ovat myös hyvin hämäriä vaikka kaikki valot palaisivatkin.


Ledvalaistuksella parkkihallin valaistuskustannuksia saadaan pienennettyä. Sähkönkulutus pienenee huomattavasti, eikä huoltoa ja ylläpitoa tarvita vanhaan malliin. Valaistussuunnittelulla voidaan optimoida valaisinten määrä, sekä sijainti. Matalissa tiloissa valaisinten sijoittelu on oltava tasaista, eikä valaistus saa häikäistä parkkihallissa ajavaa autoilijaa.

Hyvä valaistus myös tuo turvallisuutta, kun kävellään autolle ja sieltä pois. Ohjauksella voidaan himmentää tai sammuttaa valot silloin, kun parkkihallissa ei ole liikettä, ja sytyttää ne taas tarpeen vaatiessa. 


Toteutamme parkkihallivalaistuksen avaimet käteen periaatteella. Valaistuspäivitys voidaan toteuttaa käyttämällä uusia valaisimia tai retrofit-menetelmällä – eli päivittämällä vanhat valaisimet ledvalaisimiksi. Molemmille myönnämme 5 vuoden takuun. Toteutamme valaistuspäivityksen niin, ettei asiakkaan oma liiketoiminta häiriinny.

Avaimet käteen

Profitled toimittaa toimistovalaistuksen avaimet käteen -projektina:

1. Nykytilanteen kartoitus

2. Valaistussuunnitelma 

3. Säästö-ja takaisinmaksulaskelma

4. Tuotteet

5. Nostin

6. Asennus

7. Vanhojen valaisimien kierrätys

8. Takuu 5 vuotta

9. Leasing

Kiinnostuitko?