Teollisuus ja varastot

Teollisuustiloissa vaaditaan laadukasta valaistusta hyvän tuotannon laadun ja työturvallisuuden takaamiseksi. Jotkut työtehtävät vaativat hyvin korkeaa valaistusvoimakkuutta. Varastotiloissa vietetään taas keskimäärin vähemmän aikaa.


Teollisuusvalaistuksessa on iso sähkönsäästöpotentiaali, vanhat kaasupurkauslamput kuluttavat paljon sähköä ja tuottavat myös hukkalämpöä. Usein tilat ovat korkeat, joten rikkinäisten lamppujen vaihtaminen on hankalaa. Varastoissa myös tilat ovat yleensä korkeita ja valon tarve ei välttämättä ole jatkuvaa, tällöin valon ohjaus on huomioitava.


Teollisuusvalaistuksen suunnittelussa huomioidaan tilojen käyttötarkoitus; jotkin teollisuuden työvaiheet tarvitsevat suuremman valaistusvoimakkuuden. Teollisuus- ja varastovalaistuksesta saadaan paras hyöty irti sijoittamalla valaisimet järkevästi ja ohjaamalla paloaikaa sekä valaisimen tehoa. Oikein sijoitetuilla valaisimilla optimoidaan valaisinten määrä tiloihin sopivaksi ja varmistetaan riittävä valaistus työpisteille.

Ledvalaistus mahdollistaa sähkölaskun pienenemisen samalla, kun teollisuusvalaistus paranee käyttötarpeen ja vaatimusten tasolle. Tämän lisäksi ledvalaisimien pitkän käyttöiän takia valaistuksen huolto- ja ylläpitokustannukset käytännössä poistuvat kokonaan. Energiatehokkailla ja pitkäikäisillä ratkaisuilla toteutettu ledvalaistusinvestointi maksaa itsensä nopeasti takaisin sähkönsäästöllä ja huoltokustannusten pienenemisellä.


Toteutamme teollisuus- ja varastovalaistuksen avaimet käteen periaatteella. Valaistuspäivitys voidaan toteuttaa käyttämällä uusia valaisimia tai retrofit-menetelmällä – eli päivittämällä vanhat valaisimet ledvalaisimiksi. Molemmille myönnämme 5 vuoden takuun. Toteutamme valaistuspäivityksen niin, ettei asiakkaan oma liiketoiminta häiriinny.

Avaimet käteen

Profitled toimittaa toimistovalaistuksen avaimet käteen -projektina:

1. Nykytilanteen kartoitus

2. Valaistussuunnitelma 

3. Säästö-ja takaisinmaksulaskelma

4. Tuotteet

5. Nostin

6. Asennus

7. Vanhojen valaisimien kierrätys

8. Takuu 5 vuotta

9. Leasing

Kiinnostuitko?