Toimistovalaistus

Toimistoissa vietetään tuntimääräisesti paljon aikaa ja istututaan usein näyttöpäätteiden ääressä.
Osa toimistohuoneista ja neuvottelutiloista ovat ikkunattomia tai työtä tehdään myöhään, valaistuksen tulee toimia myös pimeällä ja ikkunattomissa tiloissa.


Liian monessa toimistossa joudutaan työskentelemään puutteellisessa valaistuksessa.


Toimistotiloissa vaaditaan tasaista ja riittävän voimakasta valaistusta.
Hyvä valaistus parantaa työhyvinvointia.Hyvin valaistussa toimistossa silmiä ei tarvi siristellä eikä valaistus häikäise. Hyvä ledeillä toteutettu toimistovalaistus parantaa keskittymistä, vireystasoa ja työssä jaksamista.

Toimistotiloissa vaaditaan tasaista ja riittävän voimakasta valaistusta. Hyvä valaistus parantaa työhyvinvointia. Hyvin valaistussa toimistossa silmiä ei tarvi siristellä eikä valaistus häikäise. Hyvä ledeillä toteutettu toimistovalaistus parantaa keskittymistä, vireystasoa ja työssä jaksamista.


Hyvin suunniteltu ja toteutettu toimistovalaistus led-tekniikalla säästää myös sähköä. Ledvalaistus pienentää merkittävästi valaistuskustannuksia koko elinkaaren aikana niin sähkönkulutuksen kuin huolto- ja ylläpitokulujen muodossa. Ledtekniikka mahdollistaa myös erilaiset värilämpötilat sekä himmennysmahdollisuudet, sekä päivänvalon ottamisen valaistuksessa huomioon.


Hyvin toteutettu toimistovalaistus on samaan aikaan miellyttävä työstekijöille, mutta myös sähkölaskun maksajalle. Investointi maksaa säästöillään itsensä takaisin.

Avaimet käteen

Profitled toimittaa toimistovalaistuksen avaimet käteen -projektina:

1. Nykytilanteen kartoitus

2. Valaistussuunnitelma 

3. Säästö-ja takaisinmaksulaskelma

4. Tuotteet

5. Nostin

6. Asennus

7. Vanhojen valaisimien kierrätys

8. Takuu 5 vuotta

9. Leasing

Kiinnostuitko?