Ulkovalaistus

Ulkovalaistus tuo ulkona liikkuvalle turvallisuutta, sekä pienentää ilkivaltaa. Suomen talvi on pitkä ja pimeä, joten ulkoalueita tarvitsee valaista. Ulkovalaistuksen tulee mahdollistaa parkkipaikoilla sekä kulkuväylillä turvallisen liikkumisen sekä jalan autolla autolla.


Ulkovalaistus kattaa alleen julkisivujen, sisäänkäyntien, kulkuväylien, että parkkialueiden valaistuksen. Valon määrällä, värilämpötilalla ja voimakkuudella voidaan vaikuttaa rakennusten ja piha-alueiden ilmeeseen.


Moni ulko- ja piha-alue saa täysin uuden ilmeen uudella ledvalaistuksella. Ulkovalaistussaneerauksessa huomioidaan nykyiset valaisinten sijainnit, ja huomioidaan myös tarve uusille sijainneille. Ledvalaistus säästää sähkökulutuksessa, sekä huolto- ja ylläpitokuluissa merkittävästi rahaa. Ammattilaiskäytön ledvalaisimilla on pitkät käyttöajat.

Toteutamme ulkovalaistuksen avaimet käteen -projektina. Valaistuspäivitys toteutetaan pääosin aina uusilla valaisimilla, mutta joitakin ratkaisuja voidaan päivittää retrofit-menetelmällä – eli päivittämällä vanhat valaisimet ledvalaisimiksi. Molemmille myönnämme 5 vuoden takuun. Toteutamme valaistuspäivityksen niin, ettei asiakkaan oma liiketoiminta häiriinny.

Avaimet käteen

Profitled toimittaa toimistovalaistuksen avaimet käteen -projektina:

1. Nykytilanteen kartoitus

2. Valaistussuunnitelma 

3. Säästö-ja takaisinmaksulaskelma

4. Tuotteet

5. Nostin

6. Asennus

7. Vanhojen valaisimien kierrätys

8. Takuu 5 vuotta

9. Leasing

Kiinnostuitko?