Asiakaskertomus

Profitled Oy asiakaskokemus

Profitledin kanssa on muodostunut parissa vuodessa hyvä yhteisymmärrys siitä mitä mihinkin kohteeseen kulloinkin tarvitaan. Profitled ei pakkomyy parasta tai kalleinta vaan yhdessä asiakkaan eli minun kanssa miettii jokaisen tarpeen erikseen juuri kyseiselle kohteelle sopivaksi. Lisäksi tämä kaikki tapahtuu tarpeesta tarjoukseen, tilaukseen ja tuotantoon hyvin järkevällä aikataululla.

Yhteistyö Profitledin kanssa on sujunut erittäin hyvin ja vaikka välillä toki stiplujakin on tullut niin reklamaatiot on hoidettu asiaan kuuluvalla vakavuudella ja tehokkuudella. Yhteistyössä on mielestäni tärkeintä ollut se, että palautetta jaetaan puolin ja toisin. Toiminta on myös kehittynyt vuosien saatossa ja onkin ilo seurata eteenpäin pyrkivää palvelukehitystä.

Profitled on tuonut lisäarvoa varsinkin hankkeiden käynnissä ollessa pienillä huomioilla kohteessa. Asentaja on saattanut soittaa ja ehdottaa jotain pientä korjausta, mistä aiemmin ei ole ollut tietoa. Pienet korjaukset on myös saattaneet hoitua siinä samalla ilman sen suurempaa meteliä. Lisäarvoa on myös tullut siitä, että asiat tehdään nopealla aikataululla ja sovitusti ilman suurempia säätöjä.

Profitled on nopea, luotettava, tehokas, ammattitaitoinen ja ammattiylpeä. Odotukset Profitledin kanssa ovat pääsääntöisesti ylittyneet ja välillä he ovat jopa päässeet positiivisesti yllättämään kesken projektin. Jatkan edelleen kumppanuuden rakentamista vastaisuudessakin.

Ilkka Taivassalo, Ylläpitopäällikkö, Colliers